Catering & Zaalverhuur

Vanuit Havana verzorgen wij caterings en events. Of het nu een bijeenkomst betreft, heerlijke hapjes voor uw borrel, een diner waar live wordt gekookt, walking diner, barbecue of een feestavond, u kunt er van op aan dat alles in de puntjes wordt verzorgd!

Zo bereiden de koks op locatie de heerlijkste gerechten voor u op de barbecue en zorgen wij voor alle aankleding, bereiden wij culinaire hapjes tijdens uw borrel of denk aan een heerlijk diner waar de chef u laat verrassen met zijn kookkunsten. Maar vergeet onze foodtruck niet die we geheel in stijl bij u neerzetten en omtoveren tot cocktailbar, broodjesbar, fritestruck; alles is mogelijk!

Tevens beschikken wij over meerdere locaties in hartje Schagen waar de leukste feesten, partijen en bijeenkomst kunnen plaats vinden. Van een echte Ridderzaal (2-120 personen) tot een compleet verzorgde eventzaal (10-1100 personen). Of wilt u een gezellige overkapte binnentuin of toch liever een knusse bovenzaal. Binnen een afstand van 100 meter tot de kerk kunnen wij al deze ruimtes aanbieden.

Wij denken graag met u voor een passende catering of event en vertellen over onze mogelijkheden op maat.

Vraag hieronder een offerte aan: